Wednesday, 16 March 2011

dlam bas!!

hye
hurmm........hari tu lpas abes sk0lah aq ngan lisa blek umah naek bas rapid!! dlm beberape minit kemudian......bas tu berhenti kt depan skulah SMK LEMBAH KERAMAT kowt ....x silap aq lah... ape 2 jek lah...then, dlm bas tuh dh lah rmai owang peghh...memang kab0t gylerr ah mase tuh......aq ud0k jek ah ngan senyap.... tetibew bdak 2 sk0lah tuh seb0t name aq MAISARAH aq dh cuak ah..HAHA!! wat lek.... dlm ati aq berkate byle lah mamat tuh nak turun aq ah kab0t dh..HIHIH!! biar jek ah dorang tuh...then, tibe giliran aq ngan lisa turun.... x sangka aq mamat tuh turun gak......ad0yai!! :(...

aq dh cuak gylerrrrrrrrrrr.........aq ngan lisa p0wn jalan cam bese!!! 3 bdak sk0lah tuh kat blakang aq ngan lisa.....aq jalan dgn pantas!! x dek ah pantas sangat....hihihi :D then,dorang kate bag warne purple tu lawa lah..terbeliak mata aq !! HAHA!!....dah lah rumah aq ngan lisa x same bl0g!! ish!! aq kate kat lisa "lisa teman lah aq blek" lisa berkata"x nak"....aq dh tak0t gylerr nak mati dowhh....aq kate kt lisa "k lah..bye" mamat kt blakang tuh p0wn kate bye...penyeb0k jek....

tinggal aq sorang....aq sorang p0mpuan kt blakang aq 3 orang lelaki..perghhhh tak0t seyhh...sorang halang aq...sorang lagi nak teng0k name aq sorang lagi x pe bende dye buad.....mcm2 lah d0rang s0al aq...rumah kt ne lah...ish!! aq p0wn jawab rumah aq kt jamban asal....?? mamat tuh kate x baek dudok kt jamban byk setan....k0 tu pwn setan gak aq kate kt dye...amek k0...geram aq.....dorang ik0t aq smpai rumah bhaiii!!
tu jek ah aq nak crite...........k ah bye...!

No comments:

Post a Comment